EUROSONG

VIDEO: GDJE JE TO LUDILO IZ NASLOVA PJESME? Fanovi razočarani Frankom: 'Dosadno, bez početka i kraja, bez energije, kopija Lady GaGe...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.03.2018. u 10:27

Zagreb, 071017.
Party na temu Great Gatsbyja u kasinu Diamond Palace Casino, kao uvod u baletni spektakl The Great Gatsby Ballet koji ce se odrzati 14.10. u Areni Zagreb.
Na fotografiji: Franka Batelic.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX

 

Samo dan nakon što je Franka Batelić (25) objavila službeni spot za pjesmu "Crazy", kojom će nas u svibnju predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u Portugalu, društvene mreže "užarile" su se od komentara na istu.

Njezini vjerni obožavatelji su, naravno, oduševljeni, ali čini se kako mnogi ipak nisu zadovoljni glazbenim uratkom mlade pjevačice, štoviše, mnogi su je optužili za plagijat!

- Definitivno nije loše, ali dok sam slušala, tražila sam ono nešto u izvedbi i samoj pjesmi, ali nažalost nije se dogodilo. Razočarana sam i nisam optimistična.

Pjesma nema ni početak ni kraj, sve je nabacano, nema energije. Riječi su bezveze, loše. Dosadno!

Ovo mi je nekako kao kopija Lady GaGe... Previše podsjeća i na 'Never Tear Us Apart' Bishop Briggs iz filma '50 nijansi slobodniji' - samo su neki od komentara na "Crazy".

Čini se kako svi najviše nade ipak ulažu u Frankinu ljepotu i upečatljiv scenski nastup.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo