NOVI POČETAK

VIDEO: NAŠA REALITY ZVIJEZDA I KĆI POZNATE HTV-ove UREDNICE PROGOVORILA O NAJTEŽIM ŽIVOTNIM TRENUCIMA 'Kako sam pobijedila ovisnost o drogi'

 
Paola Valić Bekić
 Dorijan Kljun / HANZA media

U novoj, petoj sezoni popularnoga TV showa "Tvoje lice zvuči poznato" veliki povratak na scenu doživjela je Paola Valić Bekić (36).

Domaća javnost upoznala je kćer poznate urednice s HTV-a Jasne Ulage Burić još 2003. godine, kad se natjecala u "Story Supernova Music Talents" - poslije se okušala kao pjevačica, a danas je radijska voditeljica te blogerica, i ono najvažnije, majka šestogodišnjeg dječaka Benjamina.

- Kad sam prije deset godina prekinula pjevačku karijeru, mislila sam kako više nikad neću stati na scenu. Zato me poziv u show 'Tvoje lice zvuči poznato' i razveselio i preplašio. Iako sam po prirodi opuštena i spontana, povratak za mikrofon u meni je izazvao takvu tremu da se prvoga nastupa ni ne sjećam - rekla je Paola u razgovoru za novi broj časopisa Gloria.

Simpatična Zagrepčanka osvrnula se i na svoje najteže životne trenutke - ovisničke dane.

- Ne bježim od svoje prošlosti... S 20 godina nisam se znala nositi sa situacijom u koju sam upala pa sam bježala, i to u autodestrukciju. Bila sam mlada, nisam imala samopouzdanja i samopoštovanja, nisam znala kontrolirati emocije... Danas sam zrela i odgovorna, znam što hoću i suočavam se s problemima - izjavila je Paola, koja je svojedobno bila i u ženskoj komuni, gdje je uspješno riješila ovisnosti o drogama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:12