VELIKI NESPORAZUM

'ODAKLE IM TA IDEJA?' Odluka kome će se donirati kune iz 'Tvoje lice zvuči poznato' izazvala šok kod onih koji su taj novac trebali dobiti

 
Mario Petreković, Paola Valić Bekić i Amel Ćurić
 Nova TV

Pjevač Amel Ćurić i Nova TV najavili su da će 10.000 kuna donirati Mreži udruga osoba s invaliditetom Dalmacije koja ne postoji već oko mjesec dana, piše Slobodna Dalmacija.

- Nas nitko nije nazvao s Nove TV, ne znam uopće odakle im ideja da nas stave na popis. Također, žiroračun je ugašen, tako da ne znam ni gdje će taj novac sjesti - kazao nam je njezin bivši predsjednik Ante Raos.

Slobodna je kontaktirala i Novu TV upitavši ih kome je točno otišlo 10.000 kuna i na koji način odabiru udruge kojima će se donirati novac.

- Ovaj put zahvaljujući Amelovoj pobjedi Nova TV će 10.000 kuna donirati Mreži udruga osoba s invaliditetom Dalmacije iz Splita - odgovorili su bez detaljnijeg objašnjenja o tome kako se konkretno bira ustanova kojoj se uplaćuje novac.

U utorak ujutro Nova TV poslala je priopćenje s ispravkom jer je 'nenamjernim propustom komuniciran naziv udruge koja više nije aktivna'. Novac namijenjen pobjedničkoj izvedbi umjesto Mreži udruga osoba s invaliditetom Dalmacije, koja ne postoji već oko mjesec dana, bit će doniran drugoj udruzi.

'Povodom pobjede Amela Ćurića u drugoj epizodi pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Nova TV će 10.000 kuna donirati Udruzi osoba s invaliditetom Split.'

Kako god, Amel je oduševivši žiri i publiku zasluženo odnio pobjedu u drugoj epizodi popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato. Simpatični Bosanac, pobjednik regionalnoga glazbenog natjecanja X Factor Adria, ovoga je puta utjelovio divu Josipu Lisac i otpjevao 'Gdje Dunav ljubi nebo', što je bio poprilično težak zadatak. Njemu je to uspjelo iz prve ruke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:41