DOŽIVIO PROSVIJETLJENJE

VIDEO, PO EPIZODI ZARADI 2 MILIJUNA KUNA Jake Harper iz ‘Dva i pol muškarca’: 'Naša serija bezbožna je prljavština'

Angus T. Jones (19), mladi glumac iz dugovječne humoristične serije “Dva i pol muškarca”, osuo je paljbu po seriji u kojoj glumi, pozvao gledatelje i obožavatelje da promijene program i zaključio da više neće igrati u seriji koja je već neko vrijeme na udaru kritike.

Jones u seriji glumi Jakea Harpera i najmlađi je član TV postave.

- Ako gledate ‘Dva i pol muškarca’, prestanite! Ja glumim u toj seriji, a ni sam tamo ne želim biti. Molim vas, prestanite to gledati i puniti si glavu smećem - rekao je Angus Jones u razgovoru s novinarom internet stranice Forerunner Chronicles.

- Ljudi kažu da je to samo zabava. Istražite malo i otkrijte kako televizija utječe na vaš mozak i uvjeravam vas da ćete doći do zaključka da morate prestati gledati takve emisije - poručivao je “prosvijetljeni” mladić u monologu koji je trajao sedam minuta.

Rekao je i da je serija bezbožna prljavština koja proturječi njegovim dubokim kršćanskim uvjerenjima.

- Ako ja nanosim neko zlo, ne želim više to raditi. Ne želim biti dio neprijateljeva plana. Ne može se biti Božji čovjek i glumiti u takvom showu. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči - zaključio je Jones i dodao da se vjeri okrenuo kad je shvatio da njegov život ide nizbrdo jer se drogirao i uživao u brzoj vožnji.

Warner Bros još uvijek nije reagirao na glumčevu izjavu, a mediji tvrde da bi ona mogla predstavljati kršenje ugovora. Naime, većina takvih ugovora brani glumcima da javno govore protiv serija u kojima glume, ali dodaju i da je teško povjerovati da će ga otpustiti s obzirom na važnu ulogu koju igra. Jones za svoga Jakea po epizodi serije dobiva dva milijuna kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:39