VATRENA ATMOSFERA

VIDEO Požar prekinuo koncert Rihanne: Više od 12 tisuća fanova evakuirano iz dvorane

Vatra je izbila nakon što je Rihanna otpjevala pjesmu 'California King Bed' uz koju je imala koreografiju s pirotehničkim elementima
 AFP

Koncert popularne pjevačice Rihanne u Dallasu naglo je prekinut nakon što se zapalila oprema iznad pozornice. Uzrok požara još uvijek se utvrđuje, no organizator koncerta iz sigurnosnih je razloga evakuirao cijelu dvoranu.

Nemili je događaj 23-godišnja pjevačica popratila i na svom profilu na Twitteru gdje ga je pretvorila u kompliment, kako sebi tako i publici.

- Dallas, zapalili smo pozornicu, doslovno. Baš sam ljuta, a tako sam se dobro zabavljala sa svima vama. Moram se vratiti - tweetnula je Rihanna te dodala kako joj je drago da svi obožavatelji na sigurnom. Obećala im je da će se vratiti.

Na koncertu se u trenutku izbijanja požara nalazilo više od 12 tisuća ljudi. Prema video zapisu s koncerta objavljenom na YouTubeu, dok je Rihanna mijenjala kostim na pozornicu su počele padati vatrene iskre.

Požar je izbio nakon što je Rihanna otpjevala pjesmu 'California King Bed' uz koju je imala koreografiju s pirotehničkim elementima.

Iako su vatrogasci došli na lice mjesta, potrebe za intervencijom nije bilo jer se vatra sama ugasila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 12:40