ARNIE OPET U AKCIJI

VIDEO 'Terminator' nakon odlaska iz politike postaje crtani junak 'Guvernator'

Tri mjeseca nakon što se oprostio od politike i mjesta guvernera Kalifornije najpoznatiji akcijski junak Arnold Schwarzenegger vraća se svom izvornom, glumačkom pozivu i to, naravno, u akcijskom, doduše, animiranom filmu znakovitog naslova “Guvernator“.

Glavni lik Guvernator crtana je verzija superheroja stvorenog upravo prema Schwarzeneggerovom liku i djelu, a radnja prati sva razdoblja života najpoznatijeg Austrijanca u Americi.

- Guvernator je vrlo jednostavan. Uzet je u obzir cijeli moj život, zapravo. Bio to bodybuilding, akcijski filmovi ili politika - ponosno je objasnio 63-godišnji Schwarzenegger. - Sve te stvari spojene su u jednu. Taj momak se bori protiv zločina, bori se protiv prirodnih katastrofa... taj frajer će biti u akciji - u svom je stilu zaključio sad već bivši političar.

Guvernator će, poput svakog pravog superheroja, na raspolaganju imati čitavu flotu supervozila, parkiranu u Arnoldovoj pećini ispod njegove kuće. Kako bi u svakom trenutku bio dolično odjeven i spreman na svakojake izazove imati će i cijeli ormar super-kostima koji će mu pomagati da leti i izvodi druge vratolomije.

Guvernator će na suprotnoj strani imati posla s raznim super zločincima i opasnim organizacijama. No, autori novog superheroja nisu se zaustavili samo na velikom platnu već će se slijedeće godine Guvernator osim u crtanim filmovima pojaviti i u stripu. U svakom slučaju, hollywoodski svijet zabave našao je idealnu poveznicu između Terminatora i ne baš uspješnog guvernera koji će to moći ispraviti u svojoj animiranoj verziji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 18:33