NOVI SPOT

VIDEO: VRUĆI KADROVI SEKSEPILNE PJEVAČICE! Evo kako izgleda najluđa noć u režiji Nives Celzijus

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.12.2018. u 12:43

Mislav Žabarović

 

Nova godina za atraktivnu pjevačicu Nives Celzijus (36) prvenstveno je večer u kojoj će se dobro izludirati sa svojim prijateljima, obitelji i poslovnim suradnicima. Kao i mnogi drugi estradnjaci, taj "najluđi" dan u godini uvijek provodi radno, iako, kako sama kaže, svaki njezin nastup njoj i njezinoj publici uvijek je "Nova godina".

Baš zato, budući da nam se bliže božićni i novogodišnji praznici, popularna pjevačica odlučila je snimiti senzacionalan spot za novu pjesmu prikladna naziva "Nova godina". Stihove i glazbu lijepa Nives sama je napisala, a iste je aranžirao njezin dugogodišnji suradnik Bojan Dragojević. Brza je to pjesma, zaraznoga ritma i refrena koji ulazi u uho na prvo slušanje, a kad je čujete, ne možete ne zaplesati i podignuti čašu.

 

- Još od početka ljeta nisam izbacila novu pjesmu, a publika me svakodnevno na nastupima i preko društvenih mreža pita kad ću im priuštiti nešto novo. Pjesma 'Nova godina' već je neko vrijeme napisana i čekala je u ladici pravi trenutak, jer ja kao autorica jako puno pišem, a rijetko objavljujem vlastite pjesme. No ovoga puta nema boljeg povoda i mislim da će nova pjesma biti pun pogodak za novogodišnje ludosti - istaknula je Nives Celzijus promovirajući novi hit singl. 

Nivesina "Nova godina" bez sumnje će postati ovogodišnja novogodišnja himna svih ljubitelja sjajne zabave, ali i dobre kapljice. Kao što sama pjevačica stalno poručuje na društvenim mrežama, njezin moto je "samo veselo", a to u 2019. godini želi i sebi i svojoj publici.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo