'AGRESIVNA' FOTOGRAFIJA

NIJE NI NJOJ LAKO! Seksi Nives otkrila obožavateljima što je muči, evo što su joj savjetovali: 'Ne treba ti to, lijepa si i bez...'

 
 INSTAGRAM

- Najučestalije pitanje koje mi žene postavljaju jest 'gdje kupujem grudnjake'. I zaista, često i sama muku mučim s nabavkom odgovarajućeg modela i broja. Ili ih nema uopće ili nije udobno ili je ružno ili je obično - ovako se Nives Celzijus (37) oglasila na Instagramu, a njezina fotografija u sportskom grudnjaku i ovaj put izazvala je lavinu komentara.

Prednjačili su, naravno, muškarci, koji su je zatrpali komplimentima. Ovo su samo neki od njih: "Bilo bi najbolje da žene ne nose grudnjake, tako da im bude lakše! Ne treba ti, lijepa si i bez grudnjaka. Prelijepa žena, blago onom tko te ima! Vrlo agresivna fotografija, ali i seksepilna... Eksplodirat će majica! Ajd' sad objavi sliku bez tog grudnjaka da vidimo...".

Zgodna pjevačica, glumica i spisateljica svojedobno je pak otkrila kako "ponekad obrađuje fotke isključivo kako bi smanjila svoje grudi, ne zato što ih ne voli, već da udovolji onima kojima sise vrijeđaju osjećaje'. No njezini obožavatelji složni su u jednom - Nives najviše vole vidjeti u prirodnom izdanju jer upravo takva im je - najljepša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:54