EKSKLUZIVNA PREMIJERA

VIDEO: ZVIJEZDA 'THE VOICEA' I 'A STRANE' NOVIM SINGLOM DOVEST ĆE VAS DO LUDILA Eni se na snimanju spota okušala u vožnji oldtimer motocikla

 
 Promo

Talentirana riječka glazbenica, sudionica "A strane" i finalistica "The Voicea" - Eni Jurišić - objavila je novi singl pop disco funky zvuka "Do ludila", koji će definitivno postati ultimativni ljetni hit.

- Pjesma mi se toliko svidjela, jedva sam dočekala trenutak da je svi čuju. Govori o ljubavi i onome što nas dovodi do ludila, dakle o onoj ludoj ljubavi koja ne poznaje pravila.

Promo

Čak smo se dvoumili i oko pet različitih naziva pjesme, no 'Do ludila' je svakako najbolje opisuje pa se nadam da će se ta energija savršeno uklopiti u soundtrack ovih toplih dana - kaže Eni.

Promo

Ovaj singl za nju svakako je poseban jer je i sama Riječanka sudjelovala u stvaranju glazbe, odnosno, okušala se u autorskim vodama te potvrdila da u njima itekako dobro pliva, naročito uz potporu priznatih autora Lesića i Predraga Martinjaka.

Promo

Singl prati i videospot koji je sniman na otoku Krku u žestokom i pustinjskom stilu, za koji je zaslužna ekipa iza imena Izoom produkcija.

Promo

- Spot mi je bio pravi izazov s obzirom da sam se suočila s vožnjom i mijenjanjem brzina na oldtimer motociklu koji je 52. godište, tako da smo se stvarno zabavili. Srećom, nešto sam i znala, tako da smo svi na broju - rekla je u šali simpatična Eni.

Koautor glazbe i teksta Predrag Martinjak o suradnji kaže: "Eni je moderna, neopterećena i originalna, a takva je bila i ideja pjesme 'Do ludila' pa se opet dogodio klik".

U produkciji i aranžmanu Martinjaku se pridružuje i Miroslav Lesić Lesique, cijenjeni autor, producent i gitarist.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:09