U SRCU OPATIJE

Vjeko i Eni pjevaju za Dan zaljubljenih: ‘Bit će to nama najdraže ljubavne pjesme koje su nas obilježile‘

Eni Jurišić i Vjeko Ključarić pripremaju koncert za Dan zaljubljenih u Opatiji, u Gervais Centru

Vjeko Ključarić i Eni Jurišić

 Filip Grzincic/

Riječka nagrađivana glazbenica Eni Jurišić, koja je s Matijom Cvekom snimila hit ‘Trebaš li me‘, i njezin suprug te glazbeni kolega, Vjeko Ključarić, kojeg pamtimo po prošlogodišnjoj pobijedi na HRT-ovom glazbenom showu ‘Zvijezde pjevaju‘, odlučili su ovog Valentinova udružiti snage povodom najromantičnijeg dana u godini.

Tako će 14. veljače u Gervais centru, u samom srcu Opatije, održati koncert na kojem će osim autorskih pjesama izvesti i prigodne ljubavne balade te evergreene. Što publika može očekivati?

„Inspiracija iza ovog koncerta, odnosno njegova priča, je izbor pjesama koji prati razvoj jedne romanse. Konkretnije, otpjevat ćemo vam nama najdraže ljubavne pjesme koje su nas obilježile te autorske pjesme koje nas podsjećaju na specifične trenutke u našoj karijeri i odnosu", otkrili su.

image

Vjeko Ključarić i Eni Jurišić

Filip Grzincic/

„Prije svega, Opatija slovi kao jedna od najromantičnijih destinacija u Hrvatskoj, a mi smo je, osim toga što odgovara prigodi, odabrali i zbog blizine. Bend živi u Rijeci, mi smo na Krku i shvatili smo da zapravo još nismo u ovoj kombinaciji nastupili pred ‘našom‘ kvarnerskom publikom“, dodao je Vjeko.

Zanimljiva je činjenica da se ovo dvoje pjevača upoznalo i zaljubilo upravo na bini tijekom druge sezone glazbenog showa The Voice Hrvatska 2016. godine. Jurišić i Ključarić od onda aktivno djeluju na domaćoj sceni te su prisutni u radijskom eteru i brojnim televizijskim glazbenim emisijama i specijalima, poput A strane. Godine 2022. par se vjenčao na Krku, a prošle godine su postali roditelji kćerkici Elvie.

Koncert povodom Valentinova održat će se u Gervais centru, u Opatiji s početkom u 20 sati, a ulaznice su već u prodaji te ih možete nabaviti na mojekarte.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:01