ZVIJEZDE PJEVAJU

Željko Pervan: Moj Fats Domino nije bio komičan

Meštar je, recimo, fora i fora ga je gledati. Ipak, nitko ne može vjerovati da sam ispao, kaže Pervan
 HTV/Dario Njavro

ZAGREB - Poznati komičar Željko Pervan brzo se oporavio nakon ispadanja iz popularnog HTV-ova showa “ Zvijezde pjevaju “, koji je s partnericom Majom Blagdan jučer prvi napustio. Iako je od njega uvjerljivo lošiji bio Davor Meštrović, publika je očito imala više razumijevanja i simpatija za HTV-ova voditelja.

Ni žiri u prvoj natjecateljskoj emisiji četvrte sezone showa Pervanovu izvedbu soul hita “Blueberry Hill“ nije dožio preozbiljno, komentirajući kako je njegov nastup izgledao kao humoristička točka. S druge strane, Pervan smatra da je odabranu pjesmu izveo jednako dobro kao i legendarni Fats Domino, Louis Armstrog i drugi izvođači.

- Mislim da sam ‘Blueberry Hill’ otpjevao bez greške i tu nemam što reći. Mislim da bi se s tim složio i sam Fats Domino, a zašto je to shvaćeno kao komična točka, nije mi jasno. To je prava ‘ljubav na Brdu kod Kranja’. Fora je bilo sudjelovati u showu. To je sve čista igra i zezancija i grčevito držanje za ostanak u njemu je bez veze. A i kako ja mogu odjednom znati pjevati - rekao je pomirljivi Pervan. Prema njegovim riječima, teško je izmjeriti nečije realne mogućnosti za ostanak ili pobjedu.

- Meštar je, recimo, fora i fora ga je gledati. Ipak, nitko ne može vjerovati da sam ispao, posebno zato što sam na YouTubeu imao toliki broj klikova za izvedbu ‘Tu T’en Vas’ u prvoj emisiji. Ali, kako bi rekao naš bivši predsjednik, ne treba trošiti svoje resurse. U svakom slučaju show je super i treba priznati prave vrijednosti i izvrsne izvedbe ljudi poput Jacquesa, Maje i drugih - poluozbiljno je komentirao Željko Pervan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 14:40