SIENA 'KRIVA' ZA SVE

Pukla ‘ljubav’ između Radulovića i Bogdanovića

Cibonin trener tvrdi da su novinari dali mašti na volju u interpretaciji događaja na utakmici s Montepaschijem
 AFP

ZAGREB - Zdravko Radulović prvi put ove sezone nije djelovao opušteno, a kad je govorio o tome da je sukob s Bojanom Bogdanovićem iz Siene “završena priča”, nije bio uvjerljiv. I kratki komentar Ciboninog kapetana, “pa, eto, onda je završena”, bio je jednako neuvjerljiv. Između Zdravka i Bojana je pukla “ljubav”. Barem trenutačno.

- To što sam izvadio Bojana i Leona nije bio nikakav alibi. Pogriješio sam što sam ih uopće vraćao u 2. poluvremenu, jer je njihova reakcija bila katastrofalna. Nadam se da je i za njih završena priča. Profesionalci su, ne igraju zbog mene, nego za klub i sebe - kaže Radulović.

Poznavajući obojicu, njihov odnos sigurno nije nepovratno narušen, ali će i ijedan i drugi morati napraviti korak unatrag, kao što ga je napravio Leon Radošević, također uključen u “sienski igrokaz”.

- Nisam ni u kakvom sukobu s trenerom. Digla se prevelika prašina. Bila je to jedna normalna, nešto lošija utakmica. Nisam ništa mogao pogoditi i logično da me je posjeo na klupu. Uz to, drugi su dečki dobro igrali. Za mene sve ostaje kako je bilo i dosad - kaže Radošević.

Za Cibonu je to dobra vijest, pogotovo pred dolazak češkog Nymburka o kojem je Radulović govorio s dosta respekta.

- Ovo nam je važna utakmica, jer možemo ući u dobru seriju. Specifična su ekipa, imaju odlične šutere, ali nemaju unutarnju igru. Brzo završavaju napade. Protiv Krke su doživjeli težak poraz, ali su sve promašili. Moramo ih zaustaviti agresivnom igrom i iskoristiti to što se lošije brane od napadačkog skoka.

Istog dana kad Cibona dočekuje Nymburk, Zagreb će na gostovanju kod Partizana tražiti prekid negativnog niza (dva poraza).

- Nezgodna utakmica u nezgodno vrijeme. Oni nikad nisu lošije startali. Lanjski Partizan je sigurno bio kvalitetniji, ali dizat će se oni. Spremili smo se do u detalje. Cilj je svesti ih “pet na pet”, a nadam se da ćemo nešto i pogoditi za razliku od drugog poluvremena protiv Cibone - rekao je Denis Bajramović čija momčad ove sezone igra pod pritiskom velikih očekivanja.

- Pritisak je bio i kad smo se borili za goli opstanak. Mogli smo imati 5-0, imamo 3-2 i pobjedu u gostima, a još nismo kiksali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 15:39