STOŽER ZADOVOLJAN

Asanović: Dudu i Mandžo mogu samo napredovati u novim klubovima

Bilićev prvi pomoćnik vratio se s odmora i oduševljen je transferima reprezentativaca
 Dragan Matić / Cropix

Aljoša Asanović je u novinama od ponedjeljka pročitao dvije sjajne vijesti za reprezentaciju: Eduardo u Šahtjoru, Mandžukić u Wolfsburgu!

- Dobro za Dudúa da je otišao, sjajno zapravo! Pokazao je karakter, nije ga bilo briga za London i pogodnosti koje život tamo nosi, nego je išao dalje, misleći na svoju karijeru. Došao je u veliki klub, giganta istočne Europe, kod trenera koji ga može samo stimulirati u njegovu načinu igre, postaviti igru prema njemu za dobrobit momčadi. I na koncu, Dudú je došao kod kapetana reprezentacije i brenda Šahtjora Darija Srne, koji će mu biti fantastična spona između trenera, predsjednika, suigrača i navijača. Siguran sam da će Eduardova adaptacija biti kratka, jer željan je igre i pun motiva. Velik posao Šahtjora!

Aljoša se osvrnuo i na Mandžukićev transfer od petka:

- Sjajno i za Mandžu! Nije lako godinu dana živjeti i igrati u neizvjesnosti i slušati imena svih tih klubova koji su bili u opticaju. Njemačka je Mandžino govorno područje, Bundesliga mu odgovara, a klub je bogat i dobro organiziran. Trenera McClarena odlično poznajem, bio je trener meni i Štimcu u Derby Countyju, voli hrvatske igrače i Mandžo je u pravim rukama. Odlično za nas iz stožera...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 06:54