DEJAN SAVIČEVIĆ

'Cici smo morali dati otkaz zbog alkohola'

'Nismo ga Savez i ja smijenili bez veze. Svi pokušaji da taj problem bude riješen su propali. Mnogo smo razgovarali, na kraju smo mu doveli i suprugu. Probali smo i sa zabranom točenja alkohola u hotelu'
Crna Gora, 270210.Cico Kranjcar u kampu nogometne reprezentacije Crne gore.Na fotografiji: Cico Kranjcar.Foto: Savo Prelevic / Cropix
 Savo Prelevic / Cropix

Predsjednik nogometnog saveza Crne Gore Dejan Savićević u emisiji Načisto Televizije Vijesti rekao je da je crnogorski savez uručio otkaz bivšem izborniku nogometne reprezentacije Crne Gore Zlatku Kranjčaru zbog problema s alkoholom.

Savićević tvrdi da Kranjčar ima ozbiljnih problema s alkoholom, što je posebice eskaliralo nakon dobrih rezultata s crnogorskom reprezentacijom.

"On ima problem koji smo probali skriti, problem s alkoholom. Nismo ga Savez i ja smijenili bez veze. Svi pokušaji da taj problem bude riješen su propali. Mnogo smo razgovarali, na kraju smo mu doveli i suprugu. Probali smo i sa zabranom točenja alkohola u hotelu.", izjavio je Savičević.

Savičević je kazao da je prevaren uoči Kranjčarova angažmana, jer su ga uvjeravali da Kranjčarov problem s alkoholom nije velik, što se na kraju pokazalo neistinitim.

Savičević je dodao da će Branko Brnović voditi reprezentaciju i u kvalifikacijama za SP u Brazilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:00