VATRENI START

DAVID MOYES SUMNJA U UROTU PROTIV UNITEDA! Vragove u prvi pet kola čekaju City, Liverpool i Chelsea

U prvim utakmicama engleski prvaci Manchester United igra na svom terenu protiv Chelsea, a onda gostuje kod Manchester Cityja i kod Liverpoola
 AFP

Novi trener Manchester Uniteda David Moyes izrazio je sumnju da su čelnici Premier League namjerno složili težak raspored utakmica na početku nove sezone za njegovu momčad.

U prvim utakmicama engleski prvaci Manchester United igra na svom terenu protiv Chelsea, a onda gostuje kod Manchester Cityja i kod Liverpoola.

"Mislim da je to najteži početak kojeg je Manchester United imao u zadnjih 20 godina. Nadam se da to nije zato što je Manchester United tako uvjerljivo osvojio naslov prvaka prošlu sezonu", kazao je Moyes za BBC.

"Teško mi je povjerovati da su kuglice s imenima suparnika na ždrijebu izlazile baš tim redoslijedom, to je sigurno", dodao je Moyes čija momčad igra prvu utakmicu nove sezone protiv Swansea Cityja u subotu.

Gradski suparnik Uniteda Manchester City u prvih pet utakmica ima samo jednu utakmicu protiv jedne od vodećih momčadi, i to protiv Manchester Uniteda. Chelsea također ima samo jednu "tešku" utakmicu u prvih pet kola i to protiv uniteda 26. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:49