MODRA OFENZIVA

DINAMO DOVODI CENTARFORA RIVERA ZA 3 MILIJUNA EURA! U Zagreb stiže i njegov brat blizanac

Prijelazni rok u Maksimiru i dalje nije zaključen. Dapače, čelnici hrvatskog prvaka nastavljaju “harati” nogometnim tržištem. Proteklih dana sportski direktor Modrih Zoran Mamić boravio je u Argentini gdje je pronašao nove mete za Dinamo . A prema argentinskim medijima radi se o sjajnim igračima, 22-godišnjim blizancima Rogeliju i Ramiru Funesu Moriju, članovima tamošnjeg velikana River Platea.

Rogelija i Ramira Funesa Morija ugovorne obveze s River Plateom vežu do lipnja 2014. godine. A prema riječima predsjednika Rivera Daniela Passarelle oni ne žele potpisati novi ugovor.

Dinamo je, kažu Argentinci, spreman za 50% posto ugovora Rogelia Funes Morija isplatiti Riveru 3,5 milijuna američkih dolara (2,85 milijuna eura)! Što bi, opet, bio rekordan transfer u povijesti maksimirskog kluba. Dinamo je već proteklih dana poslao službenu ponudu čelnicima Rivera koji su se nadali kako će za svog napadača inkasirati mnogo više. Iz Rivera se prema Europi ipak ide za više novaca.

Argentinski novinari tvrde kako je napadač Rogelio puno bliže dolasku u Dinamo. On je, za razliku od Ramira, u Argentini već nogometna zvijezda, on svim silama želi u Europu. Ramiro se, pak, nije do kraja afirmirao u Riveru iako iza sebe ima 15-ak prvenstvenih nastupa. Dinamo je i dalje zainteresiran za oba igrača, a time bi se u Maksimiru pokrile pozicije (napadač i stoper) za kojima vapi Krunoslav Jurčić.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 09:41