SRPSKA SVLAČIONICA

Đuričić i Kolarov bocnuli Vatrene: 'Toliko smo slušali o vama, a niste ništa posebno'

 Tom Dubravec / CROPIX

Razočaranje Srba bilo je vidljivo golim okom. Iskreno su priznali da su u Maksimir došli po pobjedu koja im osigurava nadu za nastavak kvalifikacijskog puta prema Mundialu. Nakon sinoćnjeg poraza, reći će iskreno:

- Mislim da smo se oprostili - spustio je glas Filip Đuričić, igrač Heerenveena od kojeg se mnogo toga očekivalo. - Ovaj poraz upravo zbog toga i malo više boli, ali mi smo mlada reprezentacija i igrat ćemo još stotine ovakvih utakmica. Imao sam dvije jako dobre šanse, u jednoj sam loše reagirao, kod druge je Pletikosa odlično obranio i u tome času je postalo jasno da će Hrvatska pobijediti.

Bez obzira, međutim, što su definitivno ispali iz trke za plesanje sambe u Brazilu sljedeće godine, Srbi nisu propustili prigodu pecnuti našu reprezentaciju.

- Iskreno, Hrvatska nije ništa specijalno - priznao je Đuričić, a na istome je tragu bio Aleksandar Kolarov:

- Koliko se pričalo i pisalo, a s obzirom što sam vidio na travnjaku, moram priznati da sam mnogo više očekivao od hrvatske reprezentacije.

Dolazi to inače iz usta čovjeka koji je skuhao prvi gol i time otvorio Vatrenima put do pobjede.

- Greške se događaju, znam da sam ih učinio, ali da njih nema, pa onda bi svaka utakmica završavala s nula - nula. Na koncu, da sumiram, definitivno ne možemo biti zadovoljni, Brazil je jako daleko, ali hajdemo korak po korak pa ćemo vidjeti može li nas to dovesti do senzacije.

Svi su isticali kako su očekivali mnogo pakleniju atmosferu u Maksimiru, kako nisu čuli povike s tribina jer su one dosta udaljene od travnjaka, a Filip Đuričić je čak kazao i slijedeće:

- U Makedoniji je bilo mnogo gore...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 00:28