GLAMUR U LONDONU

FOTO: NAJBOLJI NOGOMETAŠI POKAZALI SVOJE LJEPŠE POLOVICE Najviše simpatija na crvenom tepihu osvojili Luka i Vanja Modrić te njihova preslatka djeca

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.09.2018. u 23:26

REUTERS

Sergio Ramos i supruga Pilar Rubio; Luka Modrić sa suprugom Vanjom, sinom Ivanom i kćeri Emom; Dani Alves i djevojka Joana Sanz

 

Osim što je u ponedjeljak navečer u londonskom Royal Festival Hallu proglašen najboljim svjetskim nogometašem u 2018. godini po izboru Međunarodne nogometne federacije FIFA-e, Luka Modrić bio je i jedna od najvećih zvijezda na crvenom tepihu. Našeg "srebrnog" kapetana na dodjeli su pratili supruga Vanja te sin Ivano i kći Ema. Četvorka je, složili su se mnogi, osvojila najviše simpatija prisutnih, a fotografima su pozirali poput pravih profesionalaca.

I drugi nogometaši na za njih najvažniji događaj godine poveli su svoje ljepše polovice. Među najatraktivnijima bili su Španjolac Sergio Ramos i njegova seksepilna supruga, novinarka Pilar Rubio.

Od stare garde nogometaša, opće oduševljenje izazvao je Francuz Zinédine Zidane, a tko je još bio u Royal Festival Hallu, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Izdvajamo