VELIK, A SKROMAN

'NAJBOLJI NA SVIJETU KORISTI TAJ UREĐAJ?!' Fanovi oduševljeni skromnošću Luke Modrića nakon što je procurila snimka poslije dodjele nagrade The Best

 
 Action Images via Reuters/John Sibley / Action Images via Reuters/John Sibley

Na netom održanoj dodjeli Fifinih nagrada najboljim nogometašima, jedan je detalj privukao čak i više pozornosti od skupocjenog Dolce Gabbaninog odijela Luke Modrića. Naime, najbolji nogometaš svijeta 2018. godine, uz sav novac i slavu koju ima, još uvijek koristi stari iPhone 5s.

Jedna fotografija nastala nakon dodjele prikazuje Luku kako telefonira, pa je korisnicima društvenih mreža odmah upalo u oči da slavni nogometaš koristi 'staru iPhoneovu kantu' i za to nimalo ne mari. Odmah nakon što je fotografija objavljena, Twitter se užario od komentara: 'Pa zar je moguće da on još uvije koristi taj uređaj?', pitaju se brojni fanovi.

'Ne pokušavajte impresionirati nikoga. Luka Modrić, najbolji igrač u tekućoj godini prema izboru Fife, još uvijek koristi iPhone 5s', glasio je jedan komentar.

'Neke djevojčice koje još nisu završile osnovnu školu traže svoje roditelje da im kupe iPhone 7', glasio je drugi komentar.

Jedna komentatorica savjetovala je svim djevojkama da se ne prodaju za skupocjene mobitele jer, evo, čak i Luka Modrić koristi iPhone 5s.

Drugi je pak komentator ustvrdio da negdje sigurno postoji neka nezaposlena osoba koja se trenutno ubija da nabavi novi telefon, no sve je to, zapravo, nepotrebno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 12:50