RETUŠIRALI POVIJEST

FOTO Tragikomičan potez Uprave Hajduka: Na kalendaru za 2012. godinu obrisali zvijezde petokrake s dresova!?

Izašao je kalendar HNK Hajduka za 2012. na kojemu je uklonjen grb kluba s dresa kako se ne bi vidjela - zvijezda petokraka

Izašao je kalendar HNK Hajduka za 2012. na kojemu je uklonjen grb kluba s dresa kako se ne bi vidjela - zvijezda petokraka. Nakon ove budalaštine čovjeku zdrave pameti ostaje se zapitati: Što je, vam je gospodo, naredni potez? Odricanje od svih stotinjak trofeja ostvarenih pod tom istom zvijezdom, možda?! Tragikomičan potez, tko god stoji iza njega!

Inače, autor fotografije naslovnice kalendara je Miro Gabela, a dizajn potpisuju Ivan Aras i Nikola Mikulić. Na kalendaru su najbolji nogometaši Hajduka u proteklih 100 godina kluba, a na mjesecu prosincu 12. igrač - Torcida, piše Slobodna Dalmacija.

Svi Hajdukovi pretplatnici će ga dobiti na poklon, a cijena za ostale je 35 kuna.

Hajduk: Odobrio je član Uprave Pavle Cicarell

"Dizajn kalendara potpisuju Ivan Aras i Nikola Mikulić, a finalno rješenje na prijedlog Odjela marketinga odobrio je član Uprave Pavle Cicarelli. Obzirom da je autorima, iz objektivnih razloga, bio na raspolaganju ograničen broj fotografija “Hajdukovih legendi” među kojima su pojedine bile bez grba, a druge s grbom na dresu, djelatnici odjela marketinga su se odlučili za vizualno ujednačavanje fotografija, uz isticanje isključivo jednog i to originalnog Hajdukovog grba u dnu svake stranice kalendara", stoji u priopćenju press službe Hajduka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:36