SPURSI ODLUČNI

Harry Redknapp: Modrić nikamo ne ide!

Iako je Carlo Ancelotti, šef struke u aktualnom engleskom prvaku Chelsaju, već javno demantirao interes spram hrvatskog nogometnog reprezentativca, tamošnji mediji ne odustaju od mogućnosti realizacije toga transfera

Gubljenjem vremena nazvao je Tottenhamov menadžer Harry Redknapp nastojanja ostalih nogometnih klubova da iz njegovih redova u svoj klub dovedu Luku Modrića.

Iako je Carlo Ancelotti, šef struke u aktualnom engleskom prvaku Chelsaju, već javno demantirao interes spram hrvatskog nogometnog reprezentativca , tamošnji mediji ne odustaju od mogućnosti realizacije toga transfera. Nakon Redknappovih riječi odustati bi mogli i ostali potencijalni kupci, budući da je stav menadžera Spursa o ostanku Modrića u klubu s White Hart Lanea nepokolebljiv.

- Nikamo on ne ide. On je fantastičan nogometaš i prodamo li ga svi se možemo zaputiti svojim kućama. Sjajan je i nećemo ga prodati. Za to ne postoji nikakva šansa - kazao je Redknapp koji je prokomentirao i Ancelottijevu želju o kojoj su engleski mediji pisali:

- Možda i gleda Modrića , ali uvjeravam vas da ga neće dobiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 15:56