EPILOG SKANDALA

IMA LI SPASA ZA IGRAČA KOJI JE 'POPLJUVAO' IBRAHIMOVIĆA I BLANCA? Evo što je poručio trener Parižana

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 03: Serge Aurier of PSG and Nacho Fernandez of Real Madrid chase the ball during the UEFA Champions League Group A match between Real Madrid CF and Paris Saint-Germain at Estadio Santiago Bernabeu on November 3, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
 Gonzalo Arroyo Moreno/Getty / 2015 Getty Images

Trener francuskog nogometnog prvaka Paris SG-a Laurent Blanc izjavio je u petak kako će klub, a ne on odlučiti o sudbini 23-godišnjeg desnog braniča Sergea Auriera koji je prošloga tjedna u ispadu putem društvenih mreža izvrijeđao trenera i neke od suigrača, te je zbog toga suspendiran do daljnjega.

Podsjećamo, na pitanje o Blancu, bjelokošćanski reprezentativac reagirao je apsolutno neprihvatljivo: "On je pi.... koja miluje Zlatana Ibrahimovića po jaj...!"

Nije štedio ni Van Der Wiela ni Cavanija.

"Konačnu će odluku donijeti klub, ne ja. Ja ću s njim razgovarati u četiri oka, bez kamere, ali ću i poštivati odluku kluba kakva god ona bila. Nakon toga ćemo znati možemo li računati na Auriera do kraja sezone ili ne", izjavio je Blanc.

Za pomilovanje svog reprezentativca založio se i Nogometni savez Obale Bjelokosti koji je pozvao čelnike PSG-a da u obzir uzmu igračevu mladost.

Aurier se već javno ispričao treneru i suigračima zbog neprimjerenih riječi izgovorenih tijekom intervjua kojega je dao uživo putem društvenih mreža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 02:19