NAPETO NA POLJUDU

INCIDENT NA DERBIJU KADETA Navijači Hajduka preskočili ogradu i uletjeli na teren, dinamovce spašavali redari!

 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Velike su tenzije između Hajduka i Dinama, potvrđuje to i događaj sa utakmice 1. kadetske HNL gdje se umalo dogodio i teži incident.

Naime, nakon završetka susreta kojeg je Dinamo kontra Hajduka dobio 4:2 na pomoćnom travnjaku Poljuda, mladi nogometaši Modrih odlučili su svoj uspjeh proslaviti ispred manjeg broja navijača Hajduka.

Zapjevali su "Nebo se plavi..." što je izazvalo žestoku reakciju na tribinama i desetak je navijača preskočilo ogradu zaletjevši se prema mladim dinamovcima.

Međutim, nije došlo ni do kakvog fizičkog sukoba jer brzo je reagirala redarska služba i policija koja je u srijedu na Poljudu bila izuzetno brojna.

DINAMO SMIRUJE STRASTI 'U Splitu smo se jako ugodno osjećali, bez obzira na mali incident...'

Policajci su se "raširili" po čitavom Poljudu, izgledalo je kao da se igra pravi veliki derbi, a ne utakmica Hajduka i Dinama u kategorijama pionira i kadeta.

Srećom, incident po završetku kadetskog dvoboja kratko je trajao i zaustavljen je u samom začetku. Nije bilo fizičkog kontakta te je ostalo samo na prijetnji i namjeri, ali tenzije velikih ne mimoilaze ni male.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 07:11