NOVI POTHVAT

Jimmy Jump najavio 'napad' na Mourinha

 AFP

Jimmy Jump, 34-godišnji Katalonac poznat po utrčavanju na sportska borilišta i druge pozornice, priprema se na novi prekid "el clasica".

Pravim imenom Jaume Marquet Cot prekinuo je na desetke vrhunskih sportskih događaja svojim utrčavanjima na teren u čemu ga ne sprječavaju čak niti zatvorske kazne. U njegovom nizu podviga stoji da je Luisa Figa pokušao u finalu SP-a u Portugalu 2004. godine zaogrnuti u Barceloninu zastavu otrčavši potom sve do gola i zabivši se u mrežu, a Rogeru Federeru lani je u finalu Roland Garrosa navući na glavu katalonsku kapu. Trčao je stazom Formule 1 na VN Španjolske 2004. godine, te prekinuo nekoliko "clasica" između Barcelone i Reala, kao i nekoliko finala i polufinala Lige prvaka, a jednom se na ragbi-utakmici priključio momčadi koja je izvodila početni udarac postavivši se u napadački stav.

Svoj novi "pothvat" priprema za ponedjeljak kada će se na Camp Nou sučeliti Barcelona i Real Madrid. Cilj mu je katalonsku kapu staviti na glavu trenera "kraljeva" Josea Mourinha.

- On mi je cilj. A sljedeći puta kapa će na glavu Cristiana Ronalda - najavljuje, kako kaže, jedno od svojih posljednjih izlaženja na travnjak u "el clasicu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 15:09