BUDUĆI MINISTAR

Jovanović: Novi Zakon o sportu poslat će Mamića i njemu slične u povijest! A zakon možda ima i konkretnija rješenja za raznorazne Mamiće

'Novi Zakon o sportu poslat će Mamića i njemu slične u povijest, a neki drugi Zakoni možda imaju i konkretnija rješenja za raznorazne "Mamiće". '

Budući ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović nije pratio emisiju 'Nedjeljom u dva’, ali ipak je reagirao je putem Facebooka.

- Proteklih nekoliko sati s nekoliko prijatelja, vrhunskih sportaša, razgovarao sam o smjernicama novog Zakona o sportu, pa sam propustio još jedno Mamićevo TV razotkrivanje. Ne žalim za tim, dapače. Iskoristio sam vrijeme na puno pametniji način.

Cilj našeg razgovora bio je stvoriti takva zakonska rješenja da se prije svega vrati dignitet vrhunskim sportašima jer će se na taj način omogućiti razvoj sporta od najmlađeg uzrasta, preko rekreativnog do vrhunskog i profesionalnog sporta. Ujedno novi Zakon o sportu poslat će Mamića i njemu slične u povijest, a neki drugi Zakoni možda imaju i konkretnija rješenja za raznorazne “Mamiće”.

U Hajduku nisu imali komentara na optužbe Zdravka Mamića na račun Hrvoja Maleša, koji je navodno "zamolio" čelnika Dinama da splitskom klubu "pusti" osvajanje kupa. Glasnogovornik Hajduka Ante Bilić kazao je kako jedini stav kluba oko ove tema taj da nemaju komentara, sve dok traje istraga u slučaju Širić i Djedović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:54