ODAHNULI NAKON DRAME

Mandžukić: Ovako nešto rijetko se doživljava, želio bih opet doći u Split!

Nakon Modrićeve vratnice i Duduove grede stigao je i moj treći pogodak u okvir vrata pa sam pomislio 'ajme, nama, bit će sve stative do kraja' - rekao je kapetan Srna
 Ante Čizmić / Cropix

Presretni su bili hrvatski reprezentativci, na svakom koraku primali su čestitke nakon pobjede nad Gruzijom. Svi su redom pritom spominjali svog suigrača Dragu Gabrića, kojemu su posvetili pobjedu, te splitsku publiku koja ih je nosila do tako teškog izborenog trijumfa. Kapetan Darijo Srna sredinom drugog poluvremena pogodio je vratnicu iz slobodnog udarca i tada je pomislio da je sreća potpuno napustila njegovu momčad.

- Nakon Modrićeve vratnice i Duduove grede stigao je i moj treći pogodak u okvir vrata pa sam pomislio "ajme, nama, bit će sve stative do kraja". Ali srećom nisu. Zabili smo dva pogotka, okrenuli utakmicu i pokazali karakter, pokazali pravu Hrvatsku - kazao je Srna i naglasio: - Ovo je pobjeda za našeg Dragu, a sad idemo dalje, čeka nas Izrael i pravi početak kvalifikacija.

Mario Mandžukić bio je strijelac pogotka za izjednačenje, te igrač koji je doživio velike ovacije na Poljudu.

- Nije mi to bilo ništa čudno, u Splitu je igrala Hrvatska i ja sam se osjećao fantastično. Ovako nešto rijetko se doživljava, želio bih opet doći na Poljud.

Mandžukić je u posljednjih mjesec i pol dana pokazao koliko vrijedi, igrama u Wolfsburgu i reprezentaciji potvrdio je visoku klasu.

- Nikada nisam sumnjao u sebe, a one koji su sumnjali sve sam ih razuvjerio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 03:37