INCIDENT NA POLJUDU

Menadžer Ivana Strinića fizički napao novinara Zdravka Reića

Nemili događaj zbio se danas ujutro, u kafiću ispod zapadne tribine pred nekolicinom svjedoka
 Vladimir Dugandžić / Cropix

SPLIT - Ružan događaj zbio se na Poljudu: fizički je napadnut Zdravko Reić, komentator Slobodne Dalmacije i najdugovječniji kroničar Hajduka! Reića je napao Stipe Bradarić, koji je u nogometnim krugovima poznat kao menadžer mladog Hajdukova reprezentativca Ivana Strinića.

Nemili događaj zbio se u srijedu ujutro, u kafiću ispod zapadne tribine pred nekolicinom svjedoka. Započelo je verbalnom prepirkom, a kulminiralo Bradarićevim nasrtanjem na Reića; nogometni menadžer uzeo je sa stola čašu vode i zalio je novinaru u lice.

Konobari spriječili sukob

Pale su i “grube riči”, ali sva sreća da je ostalo samo na tome. Uskočili su konobari i razdvojili napadnutog Reića i napadača Bradarića.

- Ne bojim se! - rekao nam je nakon incidenta 69-godišnji Reić najavljujući da će događaj prijaviti policiji. - Doživio sam verbalne prijetnje, a sad sam i fizički napadnut. Bradarić mi zamjera da nisam objektivan prema njegovom pulenu Striniću, ali taj mladić je samo pokriće. Pravi razlog Bradarićeva nezadovoljstva je njegov sin koji igra u juniorima, dao mi je njegov video govoreći: pogledaj novog Bobana.

Tko je slijedeći?

U svakom slučaju nije normalno da se ovakve stvari događaju. I ništa ne može opravdati Bradarićev potez. A ovaj događaj samo je još jedna ilustracija da na Poljudu ni ovih dana ne vlada božićna atmosfera praštanja, prijateljstva, zajedništva...

Prije neki dan je na raskrižju jedan navijač fizički napao legendu kluba Dražena Mužinića, fizički je bio napadnut i Goran Vučević, a teško je zaboraviti kako je prošao Luka Bonačić kojeg su, do danas nepoznate osobe, pretukle pred kućnim pragom. Danas su na meti novinari, i pitamo se tko je sljedeći na redu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:40