PONUDE SA SVIH STRANA

Može li Bilić zadržati Payeta? Francuza žele i Real i Barcelona i spremni su platiti bogatstvo

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 13: Dimitri Payet of West Ham United (27)celebrates with Diafra Sakho as he scores their first goal from a free kick during the Emirates FA Cup sixth round match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford on March 13, 2016 in Manchester, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
 Clive Brunskill/Getty / 2016 Getty Images

Sjajne igre francuskog veznjaka Dimitrija Payeta u dresu West Hama ove sezone skrenule su pozornost na njega i to od strane najuglednijih svjetskih klubova.

Za igrača kojeg je prošlog ljeta Slaven Bilić doveo iz Marseillea za 15 milijuna eura danas su spremni platiti nevjerojatnih 50 milijuna. Prema napisima svjetskih medijia interes za Payetom pokazali su ni manje ni više nego Barcelona i Real Madrid.

Dakako, nisu oni jedini. U redu za Payetom stoje još i PSG i Chelsea, a licitacija je već krenula.

Payet je u dosadašnjem dijelu sezone u 25 premierligaških utakmica upisao 9 golova i 8 asistencija. Osuševio je lucidnim proigravanjima, a prije svega majstorijama iz slobodnih udaraca.

Veliko je pitanje može li ga West Ham zadržati kada krenu milijunske ponude.

Ranije je Payet rekao kako je došao u West Ham upravo zbog Bilića, ali sada će pusti milijuni testirati njegovu odanost 'čekićarima', kao i odlučnost suvlasnika kluba Sullivana i Golda.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 17:48