NEODIGRANI DERBI

NEMA JOŠ KAZNE ZA HAJDUK Vlajčević traži dodatna očitovanja delegata i Branke Ramljak

Iz spomenutih razloga u službenoj tablici Prve HNL Dinamu nisu upisani bodovi s neodigranog derbija. Dinamo tako ima svega bod više od drugoplasirane Rijeke
 Tomislav Kristo / CROPIX

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević nije obznanio kazne Hajduku (klubu, momčadi i odgovornim osobama) glede neodigranog derbija s Dinamom, kako je najavljivao (za ovu srijedu).

Vlajčević naime traži dodatna očitovanja. Zatražio je dopunsko izvješće od delegata ( Lino Roša), ali i predsjednice Nadzornog odbora Hajduka, Branke Ramljak. Naime, u svom je iskazu predsjednik Hajduka Marin Brbić naveo kako je odluku da momčad ne istrči na maksimirski travnjak donio Nadzorni odbor kluba. Rok za dodatna očitovanja istječe 8. prosinca u podne.

No, niti žalbeni postupak još nije zaključen. Naime, HNK Hajduk žalio se na odluku povjerenika lige Josipa Breznog oko registracije utakmice (3:0 za Dinamo). Brezni je (primjenjujući članak 56. Pravilnika o nogometnim natjecanjima) ustvrdio kako razlozi nenastupanja Hajdukove momčadi nisu opravdani. Žalba u HNS još nije prispjela, no tajnik Žalbene komisije Matija Puhak tvrdi da je taksa od 4.000 kuna uplaćena, pa je postupak i nadalje otvoren.

Iz spomenutih razloga u službenoj tablici Prve HNL Dinamu nisu upisani bodovi s neodigranog derbija. Dinamo tako ima svega bod više od drugoplasirane Rijeke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 05:04