POJAČANJE ZA EUROPU

Ognjen Vukojević se vraća u Dinamo!

Vukojević je iz Dinama otišao prije pet godina
 Drago Sopta/CROPIX

Popis reprezentativaca u Maksimiru trebao bi se proširiti za još jedno ime. Kako neslužbeno saznajemo, Dinamo je dogovorio detalje transfera Ognjena Vukojevića! Transfer je navodno dogovoren u večernjim satima utorka, a Dinamo je dobio utrku za Ogija u konkurenciji klubova iz Engleske i Španjolske.

Podsjetimo, Ognjen Vukojević iz zagrebačkog Dinama je otišao u redove Kijevljana prije pet godina, u transferu vrijednom šest milijuna eura. U međuvremenu je za Dinamo odigrao 190 službenih utakmica, ali to nije bilo dovoljno dobar argument za Olega Blohina. Trener kluba iz ukrajinske prijestolnice prošle sezone je poslao Vukojevića na posudbu u Spartak iz Moskve.

- Kad se vratim u Kijev, vidjet ću što i kako dalje - rekao nam je hrvatski reprezentativac na pripremama reprezentacije u Međugorju. Otkrio je kako bi se htio okušati u Engleskoj, ali i da nije imun na povratak u Maksimir.

- Eduardo i ja smo se dogovorili da ćemo odigrati još jednu sezonu za Dinamo ako bude prilike - otkrio je Vukojević, koji se nakon odmora vratio u Kijev, ali već nakon priprema bilo je jasno kako se Blohinov stav nije promijenio. U nedjelju je, umjesto u derbiju protiv Šahtjora, Vukojević igrao za rezervnu momčad Dinama iz Kijeva. Očito je to bio signal Zdravku Mamiću da krene u transfer i vrati reprezentativca u Dinamo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 09:04