OBRAČUN NA FACEBOOKU

OTOK SE RUGA, ROONEY GA BRANI ‘Ne sumnjajte u Van Gaala, toliko je detaljan da ćemo s njim opet doći do vrha’

Manchester United trenutno drži 12 poziciju sa samo pet osvojenih bodova i sa samo jednom pobjedom

Ugled Manchester Uniteda u posljednje dvije sezone srozao se na samo dno. Ono što je Sir Alex Ferguson godinama gradio David Moyes je načeo, a Louis van Gaal dokrajčio.

Iako je sezona tek počela i postoji sasvim realna mogućnost da će se United do kraja prvenstva boriti za naslov, engleski mediji neumoljivi su i ne puštaju Nizozemca da prodiše.

Pozitivni signali

Ipak, igrači su svjesni da imaju posla s jednim od najboljih svjetskih trenera pa iz svlačionice stižu pozitivni signali čak i nakon nedjeljnog 3-5 poraza protiv Leicestera. Kapetan Wayne Rooney prvi je koji će se založiti za Van Gaala pa na svojem Facebook profilu poručuje da su mediji prerano otpisali “crvene vragove”.

- Ljudi nas otpisuju zbog nedjeljnog rezultata, ali ne slažem se s njima. Naš menadžer obraća nevjerojatno puno pozornosti na detalje i ne sumnjam da će to uroditi uspjehom - napisao je Rooney.

Ovog ljeta na Old Trafford sletjelo je cijelo čudo superpojačanja zbog kojih je uspjeh Van Gaalov apsolutni imperativ. Klub su pojačali Radamel Falcao, Angel di Maria, Ander Herrera, Daley Blind, Luke Shaw te Marcos Rojo pa i Rooney uviđa moć individualaca.

Velika kvaliteta

- Kada pogledam po svlačionici kolikom kvalitetom raspolažemo, siguran sam u uspjeh - zaključio je svoju poruku 28-godišnji napadač.

Manchester United trenutno drži 12 poziciju sa samo pet osvojenih bodova i sa samo jednom pobjedom, onom velikom 4-0 protiv QPR-a. U subotu ih čeka susret s West Hamom. Dok Ronney brani trenera cijeli Otok se ruga sa momčadi s Old Trafforda. Najnovija šala na Van Gaala i njegovu družinu je majica na kojoj Rooney, Di Maria i Van Gaal 'glume' likove iz legendarne serije Mučke. No, umjesto slogana 'Only fools nad horses' na majici piše 'Only fools and Manchester United'. Ili u prevodu 'samo budale i Manchester United'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 10:11