INCIDENT U BUNDESLIGI

PEPOVA NOVA TIKA-TAKA Guardioli prijeti selidba na tribinu zbog pipkanja četvrte sutkinje

Gospođa Steinhaus maknula je Pepovu ruku sa svojeg ramena, udaljila se dva koraka i još sarkastično zapljeskala

Pepu Guardioli smiješi se kazna u vidu selidbe na tribinu nakon što je u Mönchengladbachu previše sugestivno četvrtoj sutkinji objašnjavao da igrači Borussije kradu vrijeme.

Bijesan jer se domaći nogometaš Granit Xhaka izležavao više od minute, Bayernov trener dotrčao je do sutkinje Bibiane Steinhaus pa pred njom počeo gestikulirati, grliti je i živopisno animirati da što duže produži utakmicu. Meč je zaista produžen pet minuta, ali je usput i Guardiola ušao u zapisnik zbog nedoličnog ponašanja.

Najnovija Guardiolina varijanta tika-take uopće nije impresionirala 35-godišnju policajku iz Hamburga, inače poznato lice s prvoligaških i drugoligaških stadiona Bundeslige. Gospođa Steinhaus maknula je Pepovu ruku sa svojeg ramena, udaljila se dva koraka i još sarkastično zapljeskala na njegov pokušaj pritiska. Borussia je, pak, izdržala mini-opsadu u sudačkoj nadoknadi i meč je završio podjelom bodova (0-0).



Guardiola pète un cable contre le 4eme arbitre by video-du-jour

Suci iz Bundeslige i La lige na glasu su kao najosjetljiviji na trenerski pritisak, uvrede, a pogotovo fizički kontakt. Diego Simeone uvjerio se u to kada je krajem kolovoza zaslužio osam utakmice kazne samo zato jer je potapšao po leđima četvrtog suca dvoboja španjolskog Superkupa. Guardiola nije kažnjen direktnim isključenjem, ali teško će izbjeći retroaktivnu kaznu jer DFB može kažnjavati aktere i na temelju izvješća s utakmica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 20:35