NOVI PROBLEMI

Petrića muči aduktor, Bilić pozvao Klasnića

Nakon što je izbornik Slaven Bilić u utorak uputio naknadne pozive Mladenu Bartuloviću i Ivanu Tomečaku, jučer je pozvan i Ivan Klasnić
 AP

Hrvatska reprezentacija i dalje se susreće s problemima uoči važne kvalifikacijske utakmice s Gruzijom 3. lipnja u Splitu. Nakon što je izbornik Slaven Bilić u utorak uputio naknadne pozive Mladenu Bartuloviću i Ivanu Tomečaku, jučer je pozvan i Ivan Klasnić. Napadač Boltona pridružit će se reprezentaciji zbog upitne situacije Mladena Petrića, kojega muči bol u aduktoru.

- Mladenova situacija nije najbolja, u subotu će doći u Hrvatsku na pregled, tada ćemo znati apsolutno sve. Za sada možemo kazati da je bol u aduktoru još uvijek velika, značajna, poglavito kod nagle promjene pravca trčanja. Najblaže rečeno, vrlo je upitan, nije u stanju trenirati pod punim opterećenjem, a stoga su izgledi za utakmicu s Gruzijom 3. lipnja zaista minimalni - rekao je kratko prof. Boris Nemec, šef liječničke službe hrvatske reprezentacije koji će u subotu osobno pregledati napadača HSV-a i donijeti konačnu odluku. Izbornik Bilić već je jučer pozvao Klasnića, koji je zadnji reprezentativni nastup imao još prije godinu i pol dana. Ukupno je zabilježio 39 nastupa za Hrvatsku, te zabio 12 golova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 19:18