RELATIVNO ZADOVOLJAN

RAKITIĆ O IGRI PROTIV NORVEŠKE 'Sigurno da nam ovo nije bila najbolja utakmica, recimo da smo bili vrlo solidni'

'Zabili smo pet golova, to nije jednostavno. Naročito Norvežanima koji su ozbiljna momčad'
 Damir Krajac / CROPIX

Ivan Rakitić bio je nasmijan nakon pobjede nad Norvežanima, rekao je da na kraju sve zvuči jako lijepo i jako dobro.

- Sigurno da nam ovo nije bila najbolja utakmica. Međutim, jako je bitno da i kad ne igramo najbolje što možemo pobjeđujemo i to ovako uvjerljivo. Bili smo zaista vrlo solidni, do jedanaesterca Norvežani nam praktički nisu zapucali prema golu. Imamo, naravno, i jako mnogo stvari za popraviti o tome ćemo sigurno razgovarati. Situacija je sad jako lijepa, pobijedili smo Norvešku 5:1, otvorili smo put prema Francuskoj. Posebno sam sretan što je na tribinama bilo toliko gledatelja. Stadion je bio praktički pun, hvala svima što su došli to je jako, jako dobro. Kad poboljšamo još nekoliko stvari, a ja kao prvi, bit će još bolje.

Pitali smo Raketu zašto nakon tako uvjerljive pobjede svi hrvatski reprezentativci spominju da prezentacija i nije bila tako dobra.

- Ma dobro, mi znamo koliko možemo. Naravno da je sve ovo prekrasno, pobjeda je najvažnija, zabili smo pet golova, to nije jednostavno. Naročito Norvežanima koji su ozbiljna reprezentacija. Trijumf je vrijedan, velik, ali mi znamo svoj put, želimo na njemu biti što je moguće bolji, što savršeniji. Zato i kažemo da smo mogli i bolje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 22:19