NEMA ŽALBE

Reja: Suci u HNL-u nemaju jednaka mjerila za sve!

'Kako se sve odvilo sa isključenjem Skoke, moram biti zadovoljan i s neriješenim rezultatom', rekao je trener Hajduka

SPLIT - Trener Hajduka Eddy Reja osvrnuo se jutros na tiskovnoj konferenciji u Poljudu na utakmicu s Cibalijom, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Kako se sve odvilo sa isključenjem Skoke, moram biti zadovoljan i s neriješenim rezultatom. Pokazali smo pravi duh, temperament i želju da se žrtvujemo dok smo na planu tehnike ostali dužni navijačima. Protivnik se maksimalno trudio, a traba voditi računa i o činjenici da je Cibalia dobra momčad koja je dosad sve svoje protivnike pobjeđivala - kazao je Reja.

Isključenje Skoke?

- Pregledao sam snimku mnogo puta i mogu reći da je sudac pretjerao, Skoku su faulirali više puta prije njegove reakcije. Mogao je dati i žuti karton. Prije toga a i poslije isključenja Skoke, bilo je više teških startova na mojim igračima koji su ostali nekažnjeni.

Žalba?...Reja se nasmijao...

- Nema žalbe, nismo glupi, sve vidimo. Jasno je da su greške igrača pa i sudaca dio igre, ali ne bi volio da se ovakvo suđenje "samo na našu" štetu nastavi i dalje. Ovo nije alibi, ali videći suđenje u HNL-u, nisam siguran da su na snazi jednaka mjerila za sve. Primjerice, sudac dobro započne sa dodjelom žutih kartona, a kako utakmica ide, izgubi se i ne drži tog kriterija - istaknuo je trener "bijelih".

Talijan se na kraju okrenuo "vedrijim" temama.

- Veseli me povratak Paraibe, a i Ahmad se vraća uskoro. Jedva čekam da nam se proširi napadački kadar, Anas Sharbini je "kažnjen" ovakvim načinom igre. On igra napadača, spreman je pomoći i žrtvuje se ali nema karakteristike centarfora - zaključio je Reja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:44