NAPUŠTA OLD TRAFFORD?

Ronaldo: Taktika je bila potpuno promašena

'Igrali smo tek početnih desetak minuta, nakon pogotka nismo uspjeli pronaći našu igru'

Cristiano Ronaldo vjerojatno je odigrao posljednju utakmicu u dresu Manchester Uniteda. Već neko vrijeme na relaciji Ronaldo - Ferguson nešto ne štima i sve je izglednije kako će Portugalac u ljeto napustiti klub i pridružiti se Real Madridu koji je najozbiljnije 'zagrizao' za ponajboljeg svjetskog nogometaša.

Tomu u prilog idu i sinoćnje izjave Ronalda koji je, iako nije izravno napao Fergusona, jasno dao do što misli o taktičkim zamislima škotskog stratega.

- Igrali smo tek početnih desetak minuta, nakon pogotka nismo uspjeli pronaći našu igru. Pogriješili smo u taktici i sve je otišlo u pogrešnom smjeru - izjavio je Ronaldo priznajući kako mu je poraz u rimskom finalu najveće razočarenje u karijeri.

Iako nije bio zadovoljan kako su se na terenu suprotstavili Barceloni, Portugalac nije time želio umanjiti pobjedu Katalonaca i čestitao im je na zasluženoj pobjedi.

- Bili su bolji i zasluženo odnose trofej. Svi su očekivali našu bolju igru, ali nije se dogodilo - razočaran je bio igrač Uniteda.

Na pitanje hoće li i sljedeću sezonu provesti na Old Traffordu samo je kratko odgovorio: - Ne znam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:35