ČEKA SE SLUŽBENA PONUDA

TOMEČAK ODLAZI Čačić ga zaboravio, a Spartak i Benfica žele ga odmah!

    AUTOR:
    • Alen Lesički

  • OBJAVLJENO:
  • 11.07.2012. u 13:50

Odšteta je stvar dogovora, ali čini se kako u potencijalni kupac ne treba niti dolaziti u Maksimir bez dva milijuna eura

I dok svi guraju Badelja, Sammira i Beqiraja kao kandidate za odlazak iz Dinama, čini se kako je najbliži da matično jato napusti Ivan Tomečak. Iz klubova bliskih igraču saznajemo kako za Tomečaka postoji određeni interes sa svih strana Europe. Spominju se Spartak Moskva, Benfica, Burcaspor... A i on nije hladan na mogućnost da promjeni boju dresa.

- Istina, nešto postoji za Tomečaka ali pričekajmo da se klubovi koji su zainteresirani obrate Dinamu - bio je tajnovit Antonio Franja iz agencije Promotionplay koja se brine o karijeri Ivana Tomečaka.

- On je brz, moderan igrač sa odličnim centaršutom, a za takvima je uvijek vladao interes - dodao je Franja, bivši igrač koji je uplovio u menadžerske vode. Tomečak ima ugovor do 2016. godine, što znači da je Dinamo taj koji diktira uvjete. Odšteta je stvar dogovora, ali čini se kako u potencijalni kupac ne treba niti dolaziti u Maksimir bez dva milijuna eura...

- Odšteta je onolika koliko traži Dinamo, ali se nadam kako se sve može dogovoriti - završio je Franja koji očekuje da se transfer zgotovi do kraja prijelaznog roka što znači kako bi Ivan Tomečak mogao odigrati kvalifikacije za Ligu prvaka a potom se otisnuti preko Bregane.

Tagovi

Izdvajamo