ISKORISTIO ŠANSU

Tot: 'Nadam se da ću biti dugoročno rješenje!'

Bio bih idiot kada bih rekao da imamo šanse u uzvratu, ovo je ipak visok poraz. Primili smo glupe pogotke, ali to je tako, mi smo ovdje da bismo učili - rekao je Toplak
 Drago Sopta/CROPIX

Pozitivan šok, kako se to obično naziva, uspio je, Marijo Tot nakon utakmice primao je čestitke.

- Stvarno prekrasan trenutak moje karijere. Nadam se da će ih biti još - rekao je trener koji je već i prije susreta naglasio da sebe ne smatra prolaznikom, da se nada dugoročnijem boravku u Dinamu.

- Nismo imali puno vremena, imao sam samo dva treninga. Rješavao sam stvari razgovorom, igračima sam rekao što moraju posložiti, oni su me poslušali i to je to. Iako smo u prvom dijelu imali i loših trenutaka, svi su zadovoljili, pa i oni koji su dosad manje igrali. Lepršavi Rukavina, odlični Sammir - redao je komplimente Tot, koji je veći dio utakmice prostajao uz aut crtu, davao savjete igračima i skakao na svaku šansu.

- Čestitam svom učitelju i prijatelju Totu, znam koliko znače ovakve pobjede. Bio bih idiot kada bih rekao da imamo šanse u uzvratu, ovo je ipak visok poraz. Primili smo glupe pogotke, ali to je tako, mi smo ovdje da bismo učili. Ova je momčad u prvom osnovne, mora još puno učiti da bi stasala - rekao je trener gostiju Samir Toplak, čija se igra raspala kad je izašao Vugrinec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 06:43