TRAŽENA 'ROBA'

Toulouse se upleo u borbu za Mandžukića

Isti izvor također piše da je na radaru drugoga francuskog prvoligaša, Nice, Dino Drpić
Zagreb, 200809.Kvalifikacijska nogometna utakmica za ulazak u Uefinu Europsku ligu izmedju zagrebackog Dinama i skotskog Heartsa.Na slici: Mario Mandzukic.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Osim njemačkih klubova Werdera i Wolfsburga, te ukrajinskog Šahtara, za hrvatskog se nogometnog reprezentativca i napadača Dinama Marija Mandžukića zanima i francuski Toulouse.

O tome izvješćuje francuska internetska stranica posvećena nogometu i posebno nogometnim transferima, Fottball365.fr.

Francuski je klub, trenutačno 14-plasiran na ljestvici 20 klubova Le Championnata, slao svoje emisare na utakmicu šestog kola Europa lige, u kojoj je Dinamo u Zagrebu poražen od Timişoare 2-1.

Predsjednik kluba Olivier Sadran želio bi Hrvata, kojem su Francuzi izbrojili 11 golova i četiri asistencije u jesenskom dijelu hrvatskog prvenstva, ujediniti u napadu s francuskim reprezentativcem i najvrednijim eksponatom kluba Andre-Pierreom Gignacom (24).

Francuzi također pišu da se za Mandžukića interesira Werder iz Bremena, da ima ugovor s Dinamom do ljeta 2012. godine te da je njegova tržišna vrijednost negdje oko 10 milijuna eura.

Isti izvor također piše da je na radaru drugoga francuskog prvoligaša, trenutačno 16-plasirane Nice, hrvatski stoper Karlsruhea Dino Drpić. Iako ugovor s njemačkim drugoligašem ima do 2012. godine, 28-godišnji Hrvat bi se rado, tvrde Francuzi, priključio kvalitetnijem klubu u želji da pokuša izboriti nastup na EP-u 2012. godine.

Football365.fr ima, međutim, informaciju da će momčad s Azurne obale također teško do Drpića s obzirom da se za njega interesiraju još i seviljski Betis, te Bundesligaši Nürnberg i Wolfsburg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 13:15