BAČENI MILIJUNI?

U Realovoj svlačionici - vlada očaj

Primera Madridski dream team u opasnosti da postane žrtvom nestrpljivosti
Real Madrid's Brazilian midfielder Kaka gestures after missing a shot against .A.C Milan during the UEFA Champions League football match between Real Madrid and A.C. Milan at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, on October 21, 2009. A.C. Milan won 3-2. AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
 AFP

MADRID - Pellegrinijev se dream team nakon poraza protiv Seville u Primeri i šokantnog nokauta od Milana u Madridu u Ligi prvaka nije uspio osoviti ni u Gijonu.

S prošlogodišnjim davljenikom madridski je Real odigrao blijedih 0-0. Momčad Manuela Pellegrinija tako je ponovo dokazala koliko je ranjiva bez Cristiana Ronalda u sastavu s obzirom na to da nije uspjela probiti čvrsti zid koji su domaći formirali pred vlastitim šesnaestercem unatoč posjedu lopte od čak 67%.

Novinari sugeriraju madridskome divu, koji je opet ostavio ucviljene tisuće svojih navijača, da se prestane baviti novinarskim kritikama, urotama i vanjskim neprijateljima, te da napravi mjesta za sezonu dok još nije izgubljena i za nogomet dok za njega još ima mjesta. Pellegrinijeva se momčad, iako je satkana od samih zvijezda, teško nosi s pritiskom velikih očekivanja, pa igra u grču i sve je više u opasnosti da postane žrtvom nestrpljivosti koja često dominira u Madridu.

Očaj kao stanje duha

Skupe Realove zvijezde preksinoć su, baš kao i u završnici dvoboja s Milanom, djelovale obeshrabreno. Marca je na pet slika objavila petoricu Realovih zvijezda, Kaka, Pepe, Van der Vaart, Marcelo i Granero - sve s istim očajem na licu i rukama koje se hvataju za glavu. “Ako slika vrijedi pet tisuća riječi, onda ovih pet slika govori više nego dovoljno kakvo je stanje duha među Realovim nogometašima. Očaj." (mb, Boris Visatic)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:22