ČETIRI KAFIĆA

U Spaladiumu nije bilo nikoga tko je bio za Markovića

Kauri godinu dana nosi naslov najboljeg kafića u Splitu, trijumfirali su na Memorijalnom turniru Dino Petrinović

SPLIT - Igrač koji je oduševio devet tisuća gledatelja u Spaladium Areni je “beha“ reprezentativac Edin Džeko.

Zajedno za pomoć djeci

Majstorstvom je opravdao epitet jednog od najubojitih napadača Europe, osim titule igrača turnira s tri pogotka je bio i najbolji strijelac.

Da podsjetimo, ovaj zabavno nogometni spekatkl je humanitarnog karaktera, a novac se donira djeci s poteškoćama u razvoju iz Centra Mir u Rudima. Ivan Rakitić je, pak, donirao 20 tisuća kuna centru Juraj Bonači.

Ex trener Hajduka Poklepović je opet toplo primljen, a kao sjećanje na dane ulaska u Euroligu i osvajanje Kupa dobio je na poklon „pirju“: Njegovi puleni, mladi hajdukovci poput Strinića, Subašića... su, , dočekani zvižducima?!

No, gromoglasni apaluz su dobili Boban, Pranjić, Vukojević, Križanac, Turković, Bubalo...Zanimljivo, na ovogodišnjem izdanju turnira Četiri kafića nije bilo ni izbornika Bilića, ni Asanovića i da nije bilo Špehara rekli bismo da nije bilo nikoga tko je podršku na izbornoj skupštini HNS-a dao Markoviću/ Mamiću.

Štimac u Dubaiju

Na turniru nije bilo ni Štimca, no on je poslovno bio u Dubaiju. Turnir je još jednom potvrdio status vrhunskog događaja u Splitu i nezaobilazan je događaj tijekom božićno novogodišnjih praznika. Organizatorima pohvale, jer su uspjeli dovesti velik broj majstora nogometa u Split i sve to uokivrati humanitarnom gestom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:39