PLJUŠTE POHVALE SA SVIH STRANA

VIDEO Hrvat zaludio Liverpool: 'Iz džepa je izvadio novčanik, ključeve i - Aubameyanga!'

 Chris Brunskill / Stringer/Getty

Prije pola godine bio je već na onim stražnjim vratima, za poslugu, a realno valjda nije bilo navijača koji mu je želio kazati posljednje zbogom i izbrisati priču o najskupljem braniču.

"Iskreno, bio sam na dnu...", priznao je sam.

Pola godine kasnije, Dejan Lovren je neki drugi . Ključni trenutak velike preobrazbe iz bojažljivog i greškama sklonog u frajera koji pokazuje zašto ga je vrijedilo dvadeset i kusr milijuna eura, dogodio se odlaskom Brendana Rodgersa, a zapravo dolaskom Jürgena Kloppa. Nijemac se nije, što bi mnogi učinili, odrekao Hrvata, već je s njime krenuo raditi, vjerujući u Lovrenove sposobnosti. Rezultat? Lovren je postao najčvršća karika obrane Redsa, što se jasno očitovalo i u utakmici u Dortmundu.

Prije dvoboja mnogi su upirali prstom u duel Aubameyang-Lovren, koji je trebao biti ključni trenutak utakmice. Nakon dvoboja, nema engleskog komentatora koji ne ističe da je taj meč Lovren uvjerljivo dobio.

"Kada je Lovren došao i praznio džepove izvadio je , novčanik, ključeve i - Aubameyanga", slikovito komentari opisuju zbivanja na utakmici.

Sam Lovren, već uvršten u neke izbore momčadi kola Europske lige, nije se uljuljkao u samozadovoljštinu.

"Svatko je odlično odradio posao. Bili smo vrlo disciplinirani kada smo se branili. Navijači su bili tako glasni da se međusobno nismo čuli na terenu", zaključio je hrvatski reprezentativac koji cvate, eto, u klubu, dok u reprezentaciji vene.

A bilo bi ga šteta izgubiti za Euro...

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 21:35