PROBLEMI U INTERU

VIDEO, Moratti: Balotelli će biti kažnjen, ali trebamo ga

Inter Milan's Mario Balotelli looks on during their match against Bologna in their Serie A soccer match at Dall'Ara stadium in Bologna, November 21, 2009. REUTERS/Stefano Rellandini (ITALY SPORT SOCCER IMAGES OF THE DAY)
 STEFANO RELLANDINI

Predsjednik nogometaša Intera iz Milana Massimo Moratti bio je jedan od rijetkih koji je relativno blago reagirao na najnoviji istup 19-godišnjeg napadača kluba Marija Balotellija.

Riječ je naravno o činu bacanja Interovog dresa nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Barcelone (3-1 pobjeda Intera). Balotelli je odigrao posljednjih petnaest minuta, a nakon utakmice su ga domaći navijači ispratili zvižducima, na što je on odgvorio bacanjem dresa.

Predsjednika Morattija talijanski novinari su upitali hoće li Balotelli biti kažnjen za svoj čin.

- Nešto će se sigurno dogoditi. Međutim, postoji želja da se igrača reintegira s ostatkom momčadi jer je činjenica da ga trebamo – objasnio je Moratti, te je odbacio nagađanja da je zatražio sastanak s Balotellijevim agentom Minom Raiolom, te je tako odbacio teze o mogućoj prodaji.

Aktualni Balotellijev ugovor s “nerazzurrima” istječe u lipnju 2013. godine, ali se ipak čini malo vjerojatnim da će s obzirom na sve što se događalo ove sezone i dalje ostati na San Siru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 11:09