ČUDNA SITUACIJA

VIDEO: REBIĆEVA KALVARIJA Briljirao protiv Rubina, a trener mu odbrusi: 'Pa to mogu i ja...'

Trener je nakon utakmice poludio na mladog Hrvata zato što nije obukao odjeću kluba
 Tom Dubravec / CROPIX

Ante Rebić nije bio dio proširene reprezentacije Hrvatske za posljednje dvije akcije, prijateljski sraz s Argentinom te kvalifikacijski s Italijom. U stručnom stožeru su procijenili kako je bolje da se mladi napadač potpuno oporavi i napokon počne igrati za svoj RB Leipzig. Prvenstvenu stanku njemački drugoligaš iskoristio je za prijateljski sraz s Rubinom iz Kazanja, a dvoboj je obilježio baš Rebić. U pobjedi svoje momčad od 2:1 sudjelovao je u akciji za vodstvo, a asistirao je za pobjedu. Međutim, trener Alexander Zorniger nije impresioniran.

Međutim, trener Alexander Zorniger nije impresioniran.

- Nisam vidio ništa posebno. Onako asistirati mogu i ja, ne moraš biti reprezentativac za tako nešto - kritičan je Zorninger.

Trener Leipziga očito nije fan našeg reprezentativca, smatra da je ovaj preveliki individualac i da mu nedostaje momčadskog duha. Rebić nakon gubitka lopte često ostaje stajati, a i van terena nije dio momčadi. Početkom listopada objavio je sliku pričuvne klupe na jednoj društvenoj mreži i i spod nje napisao "moja nova pozicija". A i nakon utakmice s Rubinom nije, kao ostatak momčadi, obukao odjeću kluba, što je dodatno razjarilo trenera.

Sljedeće nedjelje Leipzig igra protiv St. Paulija, teško da će Rebić zaigrati otpočetka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 06:30