NEVJEROJATNO

VIDEO: STIŽU IZ KOLIJEVKE NOGOMETA, ALI ZA FAIR PLAY NE ZNAJU Snimka s tribina otkriva pravu istinu, pogledajte što su sinoć pokušali izvesti Englezi

 
 screenshot Twitter

Nogometaši Hrvatske plasirali su se u finale SP-a u Rusiji nakon što su jučer u Moskvi u polufinalnom susretu svladali Englesku sa 2-1 nakon produžetaka, a pobjednički gol zabio je Mario Mandžukić u 109. minuti.

Engleski su reprezentativci bili 'slomljeni' nakon Mandžukićevog gola u drugom produžetku kojim je dovršen veliki hrvatski preokret, no snimka jednog navijača sa tribina stadiona Lužnjiki otkriva što su pokušali napraviti odmah nakon drugog pogotka Vatrenih.

Naime, dok su Dalićevi izabranici slavili gol, Englezi su odmah s centra jurnuli prema Subašićevim vratima. Naravno, turski sudac Cakir zaustavio ih je i vratio na centar gdje su morali čekati da svi hrvatski igrači završe sa slavljem i stanu na svoju polovicu.

Sve to nije se moglo vidjeti u izravnom TV prijenosu no zabilježeno je na snimkama koje su objavljene na Twitteru.

Neki portali pišu kako su Englezi pokušali iskoristiti lažno pravilo po kojem protivnička momčad može krenuti u napad, ako svi igrači druge ekipe napuste teren.

Naravno, takvo pravilo ne postoji, a potez engleskog tima nikako ne spada u kategoriju 'fair playa'...

Nešto slično ranije su na turniru pokušali izvesti i nogometaši Paname upravo na utakmici s Englezima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:23