LJUT NA MEDIJE

Vučević: Ne svađajte me s Poklepovićem!

'Izjave se izvlače iz konteksta, siguran sam da se ovdje radilo dobro i sa strane Poklepovića i sa strane kondicijskog trenera Duje Poljaka'
Split, 071110.Stadion Poljud.Utakmica 14.kolo HNL Hajduk-Zagreb.Na slici: slavlje Trebotica nakon gola.Foto:Vojko Basic / Cropix
 Vojko Basic / Cropix

Kako je trener Bijelih Goran Vučević kazao uoči utakmice, najvažniji su bodovi i pobjeda. Hajduk je to i postigao, pobijedio Zagreb sa 4:1.

- Bilo je puno uspona i padova, jako dobrih i prilično loših stvari. Momci su postigli rezultat nakon teške utakmice protiv Zenita. Teško je igrati nakon što ti nakon prve promašene prilike počnu zviždati, kada u momčadi ima nekoliko načetih igrača. Trebotića sam ubacio jer sam od vezne linije sam tražio da drže sredinu, a bili smo „šuplji“ pa sam morao napraviti takvu izmjenu. Da smo postigli prvi gol početkom utakmice bilo bi puno lakše. Momčad se previše i neracionalno trošila – pričao je nakon susreta Vučević.

Senijad Ibričić ponovno je sličio na onog starog Ibru, no Vučević nije sasvim zadovoljan.

- On može i mora bolje igrat, ovo je 50 posto njegovih mogućnosti!

Na kraju je Vučević 'pukao', ali za razliku od mnogih drugih, on je govorio u gospodskom tonu.

- Stravično sam ljut na medije koji me žele posvađati s Poklepovićem i dijelom javnosti. O Stanku Poklepoviću imam izuzetno mišljenje. Izjave se izvlače iz konteksta, siguran sam da se ovdje radilo dobro i sa strane Poklepovića i sa strane kondicijskog trenera Duje Poljaka. Uostalom, nije odgovoran kondicijski, za sve je uvijek kriv glavni trener. Molim vas, pazite kako pišete - uljudan je bio Vučević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 23:49