NASTAVAK SAPUNICE

Zrakoplov odveo Tottenham u SAD, Luka Modrić ostao u Londonu čekati transfer u Real!

Luka Modrić neće putovati na američku turneju Tottenhama, tvrdi španjolski As. Klupski zrakoplov je trebao poletjeti u 12.00 po hrvatskom vremenu iz Londona, ali hrvatski se reprezentativac odlučio čekati toliko željeni transfer u Real Madrid u Europi.

Sigurno je da će ovaj "građanski neposluh" donijeti novu zavrzlamu u transfernoj sapunici oko ponajboljeg hrvatskog nogometaša. Real je sada možda i u lakšoj pregovaračkoj poziciji jer Modrić iz dana u dan čini sve kako bi isprovocirao transfer.

S druge strane, možda upravo to dodatno iritira Daniela Levyja, koji se i prošloga ljeta u vezi eventualnog transfera u Chelsea pokazao kao tvrdi pregovarač. Kako god bilo, Modrić je povukao riskantan potez, a u narednim bismo danima trebali vidjeti njegove reperkusije.

Daily Mail piše da je Modrić svojim potezom šokirao portugalskog menadžera i klupsko vodstvo; premda im je još u četvrtak dao do znanja da ne želi putovati u Ameriku i da inzistira da ga puste u Real Madrid, u klubu su svejedno očekivali da će im se priključiti na prekooceanskom putu davši mu to jasno do znanja.

Izgubljen u prijevodu Modrić je međutim, kako pišu madridski sportski dnevnici Marca i AS, odlučio odigrati ulogu neposlušnika do kraja i ostao u Londonu. Daily Mail nazvao ga je dezerterom te izvijestio da za Hrvata u klubu spremaju sankcije.

Za madridske je medije, time i madridski klub, ovim potezom Modrić napravio herojski čin. Sljedeći je korak, slažu se Marca i AS, na Realu odnosno njegovu predsjedniku Florentinu Perezu.

Tottenham za Modrića od Reala inače traži 45 milijuna eura odštete. Perez zasad nije bio voljan platiti više od 30 milijuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 10:50