KORAK BLIŽE RIJU

Ana Zaninović osvojila zlatno odličje na Fujairah openu

Članica splitskog Marjanan, ponajbolja hrvatska tekvondašica Ana Zaninović osvojila je zlatno odličje na G-1 turniru Fujairah openu koji se održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Novim odličjem stiglo je i novih deset bodova u borbi za Olimpijske igre u Rio de Janeiru, te slobodno možemo reći da Ana velikim koracima grabi prema Brazilu....

U prvom kolu Grand prixa u Emiratima u kategoriji do 53 kilograma Ana je bila slobodna, u drugom je svladala Aldangorovu Farizu iz Kazahstana 14:4, u trećem Korejku Jang 8:0 da bi u finalu deklasirala i Finkinju Suvi Mikkonen rezultatom 8:1. Ana je tako srebru i 12 bodova iz Egipta dodala zlato i 10 bodova iz Emirata, te s nestrpljenjem očekuje nastup u Bahreinu, zadnjoj postaji arapske turneje. Ana je ovim odličjima još jednom dokazala da se i nakon ozljeda i puknuća zadnje lože može vratiti i već na otvaranju sezone ostvarivati vrhunske rezultate.

Sutra će na tatami izaći Lucija Zaninović u kategoriji do 49 kilograma koja je također na Luxor openu u Egiptu u svojoj kategoriji osvojila srebrno odličje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 14:47