FUTSAL

Barcelona zabila Splićanima čak 18 golova!

Španjolskom futsal-stroju, višestrukom i aktualnom prvaku Europe jednostavno se nije moglo parirati a tu mini-Barcu mnogi smatraju najboljim svjetskim futsal sastavom svih vremena
 Jadran Babić/CROPIX

U otvarajućoj utakmici «elitne runde» UEFA futsal kupa koji se igra u Sloveniji, prvak Hrvatske pretrpio je težak poraz od Barcelone ili jedan od najtežih u svojoj povijesti.

Španjolskom futsal-stroju, višestrukom i aktualnom prvaku Europe jednostavno se nije moglo parirati a tu mini-Barcu mnogi smatraju najboljim svjetskim futsal sastavom svih vremena.

Kakav bi pak bio konačan rezultat da su Splićani ostali u sastavu s kojim su osvojili titulu ostat će vječna dilema no činjenica je da je i ovaj aktualni renovirani Split bio oslabljen za ozljeđene Bogdanovića i Radana.

Samo tri minute Splićani su bili čiste mreže a nakon toga tek vrijedi izdvojiti razdoblje od 28. do 33. minute kada su donekle uspostavili ravnotežu stvorili i neke prilike ali bez počasnog pogotka. Splićani su svoj forte najavili za dvije preostale utakmice protiv Slovenske Litije i Araza iz Azerbajdžana sutra i u subotu.

BARCELONA - MNK SPLIT 18:0 (11:0)

LAŠKO – Dvorana Tri Lilije.

Gledatelja 1000.

Suci: Stamoulis (Grčka) i Barton ( Makedonija).

BARCELONA: Pacfo Serano, Torrsa (2), Ari (1), Fernando (1), Lin (1), Aicardo (2), Igor (4), Lozano (3), Saad (1), Wilde (1), Eric (2), Cristian.

MNK SPLIT: Bilandžić, Botić, Laura, Osibov, Andrijašević, Radan, Juras, Subotić, Rožić, Bogdanović, Tešija, Dodik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:55