SJAJNA SERIJA U NHL-U

Chicago i dalje nezaustavljiv, slavlje Ducksa

CHICAGO - MAY 21: Dustin Byfuglien #33 of the Chicago Blackhawks reacts with teammates after scoring the game-winning goal in overtime to defeat the San Jose Sharks 3-2 in Game Three of the Western Conference Finals during the 2010 NHL Stanley Cup Playoffs at the United Center on May 21, 2010 in Chicago, Illinois. Jamie Squire/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 AFP

Hokejaši Chicago Blackhawksa i dalje ne znaju za poraz u regularnom dijelu susreta ove NHL sezone. Nakon domaće 4-3 pobjede nad Columbusom u produžetku taj se sada niz protegnuo na 21 utakmicu...

Protiv najslabije momčadi lige Blackhawksi su se morali pomučiti, ali su slavili golom Brenta Seabrooka. Bila im je to osma uzastopna pobjeda, kao i 18. ovosezonska (3 poraza u dodanom vremenu), te ukupno na kontu imaju nevjerojatnih 39 bodova od maksimalna 42.

Strijelci za Chicago u regularnom dijelu susreta bili su Patrick Sharp, Bryan Bickell i Viktor Stalberg. Columbusu je ovo bio već 16. ovosezonski poraz u 21. odigranoj utakmici, kao i deseti uzastopni od Chicaga.

Osmu uzastopnu domaću pobjedu Anaheim Ducksi ostvarili su protiv Minnesote sa 3-2. Kapetan Ryan Getzlaf, Matt Beleskey i Teemu Selänne zabili su golove za Duckse, dok je vratar Jonas Hiller skupio 31 obranu. Finskom 42-godišnjem veteranu Selänneu je to bio 669. gol u NHL karijeri, a Ducksima 15. pobjeda u sezoni u 19 odigranih utakmica.

U trećoj utakmici večeri St. Louis je na domaćem ledu nadoknadio deficit od dva gola i slavio 4-2 pobjedu protiv Edmontona. Jaden Schwartz i Vladimir Sobotka ugradili su po gol i asistenciju u pobjedu Bluesa, 11. ovosezonsku u 20 odigranih susreta.

NHL liga, petak:

St. Louis - Edmonton 4-2

Chicago - Columbus 4-3, produžetak

Anaheim - Minnesota 3-2

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 17:11